I morse åt jag frukost med Alice och lilla Alfred. Och självklart blir snacket kring bebisarna och vad som hänt under sommaren. Och det här med allergi, fy fan. När jag sitter och frossar i gröt och croissanter så äter Alice, som ammar, knäckebröd med avokado och skinka då Alfred har ägg- och mjölkallergi. Jag är så glad att Lilo verkar tåla typ allt än så länge. Men det värsta: Alfred fick en allergisk reaktion nyligen. De rökte röding på grillen som Alfred fick smaka av och plötsligt svullnade hans lilla fejs upp och han fick fullt med utslag och skrek förtvivlat. De åkte in till akuten där han fick antihistamin och allt fick bra som tur var. När läkaren sen hörde av sig efter att de tagit prover så säger det att Alfred inte är allergisk mot fisk, och att de borde testa att ge honom det igen. Nu nojar sig så klart Alice att det här ska hända igen. Ni mama-blogg-läsare har så mycket kunskap och jag undrar om nån har varit med om nåt liknande? Är det nåt som händer med firren just vid rökning? Uppskattar era svar! Gulliga lilla Alfred.