Igår testade jag att göra Jessica Frejs recept på Banoffee pie. Så smarrig och superenkel att göra. Jag gjorde mina i glas i stället för en form. Och så serverade jag dem på Malin Haawinds passande bok! [caption id="attachment_10436" align="aligncenter" width="3024"] Jag rev Marabous Schweizernöt på![/caption] Banoffee pie av Jessica Frej (6–8 portioner) 200 g digestivekex (välj glutenfria för en glutenfri paj) 100 g smör 1 burk á 397 g karamelliserad kondenserad mjölk (dulce de leche) 2 ½ dl vispgrädde 50 g mjölkchoklad 2 bananer ½ krm flingsalt ev. nötter Krossa kexen, antingen kör du dom i en matberedare eller så lägger du kexen i en plastpåse och bankar sönder dom med en kavel eller liknade. Bryn smöret. Blanda smör och kexsmulor och tryck ut det i en springform. Ställ i frysen och frys i 10 minuter, eller i kylen medan ni äter varmrätten. Bred ut dulce de leche över kexbotten. Skala och skiva bananen och lägg den på kolan. Vispa grädden lätt och fluffig och lägg den över bananerna Avsluta med att riva över chokladen och strö över flingsalt och eventuellt nötter. Servera!