Så här helgen efter Victoria's secrets årliga och supersmala underklädeshow så tänkte jag passa på att tipsa om världens enklaste omagra pastarecept. Det är så enkelt att INGEN kan misslyckas med det. Eller okej, om man inte överkokar pastan det vill säga. När jag var liten och mamma och pappa serverade mat som jag verkligen inte gillade så fick jag alltid Pasta al burro istället. Det är alltså kort och gott pasta med smör. I torsdags åt jag en vansinnigt god pasta med smör och svart tryffel på Eataly. Och därför kom jag på att jag ville tipsa om den godaste snabbmat som finns, just Pasta al burro. Gör så här: 1. Koka pasta (gärna fettuccine) i saltat vatten. Mot slutet av tillagningstiden, ta ett par slevar av pastans kokvatten och lägg åt sidan. 2. Ta det rumstempererat önskad mängd smör (snåla inte!) och lägg i en skål. Häll över den färdiga pastan (jag kokar alltid kortare tid än det som är angivet) och blanda med smöret. Lägg sedan till den rivna parmesanen och rör i pastavattnet, lite i taget, tills det blir krämigt. 3. Smaksätt med salt, peppar och lite muskotnöt. Garnera med salvia om du gillar det. 4. Ät! Njut!