Okej, jag tror att jag dör. Chokladlasag e! Hör på den. Jag är lika exalterad som jag en gång var i New York och skulle äta chokladcalzone på hotel Bowerys italienska restaurang Gemma. Dra åt helvete vad gott det var! Nu ska jag i alla fall göra den här feta saken - och förmodligen äta i resten av mitt liv. Receptet är från Baka med Älva. 1. Smörj en ugnsform med smör och ställ den åt sidan. 2. Lägg dina Oreos i en påse och krossa med brödkavel. Tillsätt det smälta smöret i påsen och blanda ihop. 3. Sprid ut kakblandningen i botten av ugnsformen och ställ i kylskåpet i 5 minuter. 4. Blanda färskosten med 2 msk mjölk och socker i en skål. Häll i 2,25 dl vispgrädde och häll över första lagret i ugnsformen. Låt stå i kylen i ytterligare 5 minuter. 5. Ta en separat skål, vispa ihop kall mjölk med chokladpuddingspulvret. Häll denna blandning över toppen av färskostskiktet och sätt tillbaka i kylskåpet i ytterligare 5-10 minuter så att puddingen sätter sig. 6. När puddingen har satt sig, vispa ihop resten av vispgrädden och häll på chokladlagret. 7. Toppa med krossade chokladkex och låt din lasagne stå i kylen i 3-4 timmar. 8. Servera, njut, och försöka att inte dregla…